Vi klarer ærterne!

Læn dig tilbage

Vi stræber efter at tilbyde den bedste service for vores sælgere og kunder, og derfor sikrer vi, at varerne bliver beskrevet, fotograferet, opbevaret og prissat med omhu, med henblik på at facilitere salg i hele Danmark. Vores mål er at tage os af hele salgsprocessen, herunder ordrebehandling, fragt og kundeservice, for at gøre det så nemt som muligt for dig som sælger.

Vi ønsker, at de varer, der bliver præsenteret i vores sortiment, er af høj kvalitet og i forsvarlig stand. Derfor forbeholder vi os retten til at frasortere varer, der ikke lever op til vores kvalitetsstandarder. Dette inkluderer varer med mange synlige pletter, tydeligt slid, eller som er forvasket, da de ikke vil kunne sælges med succes.

Desuden vil varer med en lav værdi blive frasorteret fra vores sortiment. Dette er for at sikre, at vores kunder får varer af tilstrækkelig værdi og kvalitet.

how?

Send dine ting

Vi vil gerne bede dig om at pakke dine varer omhyggeligt, da vi desværre ikke kan erstatte varer, der ikke når frem i hel stand. For at sikre en retfærdig vurdering og prissætning af dine varer, gennemgår vi dem nøje. Dog har du også mulighed for at justere prisen på dine varer i vores sælgerportal.

Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp til noget, er vores kundeservice altid klar til at bistå dig. Vi ønsker at sikre, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele salgsprocessen.

Tak for dit samarbejde, og vi glæder os til at se modtage dine varer.

Du kan sende en kasse på max 40x40x40cm. MAX 30 dele.

Læs mere her

Fortjeneste?

Din andel

Vi opkræver 10kr pr vare solgt, dette beløb dækker over håndtering* af varen i forbindelse med et salg.

Du får herefter 60% af prisen på dine solgte varer.
Sælger vi en vare som har en værdi på over 400.- får du 70% af prisen på denne vare.

Din andel bliver indsat på din konto.

Du kan sende en kasse på max 40x40x40cm. MAX 30 dele.

Efter en vare er solgt har køberen 14 dages returret. Derfor er beløbet på den solgte vare reserveret i sælger portalen i 3 uger. I det tilfælde at varen bliver returneret og er i god stand, kan den sættes til salg igen, returneres eller indleveres til genbrug.

*Håndtering kan være forespørgsler fra købere samt indpakning og forsendelse af varen. Dette gælder på alle salg og alle kommissions aftaler.

hvad sker der?

Endt Salgsperiode

Vi tilbyder en praktisk og ansvarlig løsning for varer, der ikke bliver solgt. Når du køber en returlabel, har du mulighed for at få alle de varer som ikke er blevet solgt returneret.

For at give dig endnu en mulighed for at gøre en forskel, donerer vi de varer, du ikke ønsker returneret.

Hvordan fungere donationerne?
Hvert år vælger vi en organisation som får overskuddet af de varer i donere efter jeres salg. Varerne som du donere forbliver derfor i webshoppen men til en betydeligt lavere pris. Hvis varen herefter stadig ikke er blevet solgt doneres de til en genbrug.

Hvis du ønsker at få dine varer retur bedes du tage et valg om dette i sælger portalen inden for 14 dage efter endt kommission. På den måde kan vi sikre, at dine varer bliver taget hånd om og returneret til dig.

- Frasorterede varer bliver gemt og vil blive sendt med tilbage til dig, hvis du ønsker det -

Ved at samarbejde om at reducere spild og støtte en god sag kan vi sammen gøre en positiv forskel. Vi sætter pris på din støtte og engagerede deltagelse i vores bæredygtige initiativer.

Hvem går donationer til?

NOGO!

Hvad sælges ikke!

Elektronik

Dårlig stand

Hygiejne aspekt

Forfalskninger og kopier

Sikkerhedsaspekt

Stødende materiale

Gratis prøver

Fødevarer

Varer med en lav værdi og billige fastfashion brands.

Læs evt. her hvad kunderne foretrækker.

Oversigt

Kreativ

En platform for kreative

OUReuse er også stedet, hvor vi ønsker at inkludere alle kreative sjæle derude, der drømmer om at sælge deres eget design! Vi forstår vigtigheden af at skabe en platform, der giver dig som sælger mulighed for at få det bedste ud af din kreativitet.

For at gøre det mere overkommeligt for dig som sælger har vi taget dine bekymringer til hjerte. Vi er opmærksomme på, at de traditionelle 40% i kommission kan udgøre en betydelig andel af din indtjening, og derfor har vi valgt at tænke anderledes. I stedet for at tage en høj kommission, har vi justeret vores startup-pris en smule, så den er mere overkommelig, og til gengæld giver vi dig som sælger hele 75% af salget.

Vi tror på, at denne tilgang vil skabe en mere givende oplevelse for dig som sælger, da du vil kunne nyde godt af størstedelen af din fortjeneste. Vi ønsker at skabe et blomstrende miljø, hvor dine kreative designs får den opmærksomhed, de fortjener, samtidig med at du kan opbygge dit eget brand og skabe en forretning.

OUReuse er mere end bare en markedsplads - Det er nemlig for dig som kreativ din egen Shop in a shop. Vi har nemlig bygget dit helt eget sted, hvor dine følgere og de besøgende her på OUReuse kan kigge forbi og udelukkende se alle dine vidunderlige kreationer.

Så vær med og del dine unikke designs med hele Danmark sammen med OUReuse.

Køb krea-kommission