Salg på OUReuse

Vi hjælper med at sælge det du ikke behøver, og sammen beskytter vi miljøet.

På OUReuse er vi medlem af Shopify Planet. Vi har valgt at donere en procentdel af vores indkomst til Grassroots Carbon, der gør det muligt for bønder at udvinde CO₂ fra jorden. Derudover doneres også til Running Tide, som nedsænker tang, der er gennemvædet med CO₂, på havbunden.
Som køber hos os støtter du plant et træ, når du handler for over 250kr på OUReuse.

Varerne beskrives, fotograferes og prissættes med henblik på salg i hele Danmark.
Vi tager os af betaling, fragt og kundeservice.
Vi forbeholder os retten til at frasortere varer som ikke er i forsvarlig stand. Det vil sige er der mange synlige pletter, meget slid, forvasket eller andet som gør varen usælgelig.

Varer med en værdi under 50kr bliver frasorteret.

Pak dine varer forsvarligt da vi ikke erstatter varer, som ikke når frem i hel tilstand. Lad os sørge for vurderingen af dine varer. Men fortvivl ikke for er du i konflikt med den pris vi valgt kan det sagtens ændres i sælger portalen.

Varer som ikke sælges, kan sendes retur ved køb af en retur label.

De varer som ikke ønskes returneret, bliver indleveret hos Blå Kors. Blå kors støtter udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Ønsker du dine varer returneret skal du kontakte mig inden 14 dage, efter endt kommission. Herefter kommer dine ting automatisk til genbrug.

Din andel bliver indsat på din konto. Du får 60% af prisen på den varer vi får solgt som du har leveret.
Sælger vi en varer som har en værdi over 400.- får du 70% af salget af denne vare. Vi opkræver 10kr pr varer du får solgt, dette beløb dækker over håndtering af varen i forbindelse med et salg. Håndtering kan være forspørglser fra købere samt indpakning og forsendelse af varen. Dette gælder på alle salg og alle kommissions aftaler. Du kan sende så mange dele som du kan få til at være i en kasse på max 40x40x40cm.

Efter en vare er solgt har køberen 14 dages returret. Derfor er beløbet på den solgte vare reserveret i sælger portalen i 3 uger. I det tilfælde at varen bliver returneret og er i god stand, kan den kan sættes til salg igen, returneres eller indleveres til genbrug.

Er du en af de kreative sjæle skal du ikke holde dig tilbage. Vi støtter hobbyvirksomheder og krøllede hjerner.

Vi ønsker at inkludere alle der ude som ønsker at sælge deres eget design! Men hvordan?

Som kreativ på OUReuse ved vi godt at 40% af en vare er et ret stort beløb at lægge oven i. Derfor har vi valgt at gøre selve startup prisen lidt dyrere og tage mindre i kommission. Du får derfor selv 75% på alle de varer du får solgt.

 HVAD MÅ JEG IKKE SÆLGE PÅ OUREUSE?

Kan jeg få mine varer tilbage før endt kommission?

Ja du kan godt få dine varer returneret før endt salgsperiode ved køb af en returlabel, men du kan desværre ikke få refunderet prisen på salgsperioden.

Kan jeg få 1 enkelt vare returneret?

Nej du kan ikke få en enkelt vare returneret. Vi returnere alle dine varer hvis du køber en returlabel. køb retur label her.